Start EPISODES Om DOWNLOADS

OM MODEL WORKOUT

Tåg längs sidan med några av världens sexigaste och starkaste modeller. De kommer att guida dig igenom vad som krävs för att ge dig den perfekta kropp. De kommer att ge dig en inblick i hur modellerna håller sin form. Vi har valt ut fyra av världens ledande och up-and-coming modeller för att bidra och visa oss rörelser, med en blandad mix av övningar som inkluderar både hjärt-och toning rutiner. Detta är en träning som garanterat dig resulterar pa 5 dagar, och om du missar den tidiga showen, finns det en chans att se den igen när du har vaknat.


OM CHELSEA HUNTER

Chelsea Hunter är en framgångsrik modell, skådespelare, värd, dansare, promotions and tradeshow specialist i Los Angeles-området. Sedan början av 2006 har hon utvecklat sin karriär och skapat affärsmöjligheter och relationer som har lett till nationell huvudrollen i långfilmer, reklamfilmer och annonser.

Denna yppiga blondinen har deltagit i många sporter under sitt liv, inklusive brottning på herr laget i high school! Denna jock-turned-model har många fitness utmärkelser inklusive Miss Fitness Arizona 1999 och 2001, och 3: e plats i 2000 års World Sport Aerobics Competition samt NCAA PAC samt 10 i regionala kval i de 400 och 100 häck för University of Arizona. Hon har en oändlig passion för fitness och kost och tycker om att dela sin kunskap med andra.

Hennes passion för fitness håller henne i toppform året runt och hjälpa henne att lyckas i sin modellering och dans karriär. Några av hennes modell krediterar inkluderar Surfshot Magazine, BQE Magazine, Revolt Magazine, Sport och Fitness International Magazine, Kostymer RG, Chairside Magazine, som modellen för Red Engine Jeans, Marc Allison Jeans, Perfect Sit Up infomercial och talesperson för LA Boxing nationella reklamfilmer. Dessutom har Chelsea utbildning och erfarenhet som dansare och har utfört för kändisar som Jennifer Lopez, Tommy Lee, Ludacris, LL Cool J, Abba, LMFAO, Lil Jon och Snoop Dogg.

Chelsea fick både akademiska och athletic stipendier vid University of Arizona och hon har BA i Media Arts och studerat både spanska och Datavetenskap. Under hela sin college karriär deltog hon i PAC 10 Championships varje år och tog examen med Magna Cum Laude honors. Dessutom utsågs hon som filantropiska idrottaren av året (Raytheon Sportswoman of the Year) och fått många humanitära, idrottsliga och akademiska utmärkelser.

Chelsea är alltid upp för en utmaning och är inte rädd för äventyr. När han inte arbetar, är hon alltid utomhus! Hon älskar att springa, dyka, aka zip-line, vara volontär, dansa och leka i solen med hennes hundar i naturen.